WebRTB wordt Linkwize

Na 13 mooie jaren als ondernemer in websites en hosting heb ik besloten om het stokje over te gaan dragen. Mijn passie en ambities zijn verschoven naar het ontwikkelen van software koppelingen en API’s, met name met AFAS software, en daar wil ik dan ook meer tijd aan gaan besteden. Helaas lukt dat niet in combinatie met alle zaken omtrent websites en hosting.

Vanaf 1 februari 2024 kunnen jullie met alle vragen omtrent websites en hosting terecht bij Impact Media Concepts te Nuenen. In eerste instantie zal Jordi jullie aanspreekpunt zijn. Vervolgens als iedereen zacht is geland zal dit intern worden over gedragen, maar daar over in de toekomst meer vanuit Impact.

In de loop van 2024 zullen alle uitingen van WebRTB verdwijnen en zal dit geleidelijk worden omgezet naar Linkwize. Linkwize bouwt koppelingen met AFAS, we automatiseren en versnellen hiermee uw standaard bedrijfsprocessen. Al onze koppelingen draaien op een platform waarop we regelmatig nieuwe updates uitbrengen. Support is vrijwel altijd inbegrepen bij onze koppelingsabonnementen. Doordat onze koppeling uw werk uit handen neemt, kunt u zich als ondernemer focussen op het helpen van uw klanten.

Zo voorkomt u communicatiefouten en bespaart u bovendien tijd, en dus geld. We automatiseren uw belangrijkste processen zo ver mogelijk door. Denk bijvoorbeeld aan een koppeling met uw webshop, een pakketverzendservice, een nieuwsbriefsysteem en zelfs uw leveranciers. Wilt u meer weten? klik dan hieronder om al onze koppelingen te bekijken.

  • Eenvoudig installeren
  • Kosten besparen
  • Snel en effcient
  • Veiligheid voorop

VOOR VRAGEN OF VRIJBLIJVEND ADVIES
BEL +31 40 711 30 46